A turbukági-filc! varrodája is egy picit átalakult az elmúlt napokban. A fenntarthatóság jegyében (hisz maga a filc is környezettudatos anyag) textil maszkokat gyártunk a megnövekedett igénynek köszönhetően. Színesek, bohókásak, mint a filc! termékek, pont úgy, ahogy megszoktátok, viszont ezek NEM gyapjúfilcből készülnek, hanem pamutból.
Folyamatosan új darabok készülnek, az elérhető darabokat ebben a mappában frissítjük: EGYEDI TEXTIL MASZKOK

Rendelés üzenetben vagy emailben, a számlázáshoz mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

A januári OTTHON magazin Névjegy rovatában jelent meg cikk rólam és a munkáimról. Köszönöm a megtiszteltetést!

 

Vasárnap Womanity Fesztivál a Millenárison. A kiállítók között pedig a turbuk ági filc!

womanity fesztival

 

Már megtalálhatóak a termékeim a Hajós utcában is a Bite Sized Budapest-ben. Az ajándéktárgyak, kiegészítők, design ékszerek mellett eszméletlen szuper színes zoknik is találhatók a boltban (nebouxii), érdemes benézni!

Az őszi kollekció darabjait kézzel szövött minták teszik különlegessé. Egyedi darabok, 4 különböző minta készült egy régi inspirációt követve, miszerint a filc és a szőttes csodálatos harmóniában egészíti ki egymást. Megvásárolhatók a Palomában, vagy a webshopon keresztül.

turbukagi taskak 7

 

 

Bármennyi online magazin jelenik meg, én még mindig szeretem a kezembe fogni az újságokat, és lapozgatni. Szerintem ezzel sokmindenki egyet ért, hogy nem tudja egyik a másikat kiváltani, hiszen két külön élmény, két külön világ, de mostanra már mindkettő természetes és jól megfér egymás mellett.
Késő nyári - kora őszi újdonságok a Kiskegyed Otthona magazinban. A Műhelytitok rovatban pedig a turbuk ági filc!
Még kapható az újságárusoknál!

kiskegyed otthona

kiskegyed otthona